El servei d’orientació Emplea’t Jove, emmarcat dins la convocatòria de SOIB Itineraris Integrals d’Inserció PI- 01/23, continua oferint atenció al jovent en recerca de feina o formació. Aquest servei està promogut pel SOIB amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE*) amb una inversió de 176.771 € el 2024.

Concretament, aquest programa està dirigit a joves entre 16 i 29 anys en situació de desocupació, inscrits/es com a demandants d’ocupació al SOIB i beneficiaris/es de Garantia Juvenil.

Com a objectiu, l’equip d’Emplea’t Jove pretén atendre a 100 joves amb especials dificultats d’inserció. Per a això, es duen a terme cites d’orientació individualitzades, on les persones interessades poden beneficiar-se d’un assessorament personalitzat, accedir a les ofertes de treball de l’Agència de Col·locació d’IFOC, millorar les seves destreses per a la recerca de feina, informar-se sobre diferents Certificats de Professionalitat i obtenir informació sobre el mercat de treball i la seva normativa.

Per a acudir a cita, les persones interessades poden contactar amb IFOC trucant al 971 13 46 13, enviar un correu a empleatjove@calvia.com o acudir en persona a la nostra oficina ubicada al Carrer de Diego Salvà Lezaún, 2, Palmanova.

Share This