Coworking

Coworking

971 134 613

Què és coworking calvià?

És un espai municipal que l’Ajuntament de Calvià, a través de l’IFOC, posa a la disposició d’emprenedors, professionals, autònoms i petites empreses. Un lloc en el qual, a més, treballaràs en un entorn agradable on es fomenta la col·laboració, l’intercanvi d’idees i la generació de projectes innovadors.

  Accés de 8:00 a 20:00 (dilluns a divendres)

  Ajuda i assessorament gratuït

  Col·laboració amb altres professionals

  Inclou despeses de llum, aigua, neteja

  Nombre limitat de fotocòpies/impressions

  Servei de recepció

  Sala de reunions

  Aparcament públic gratuït proper al nostre Centre Empresarial

Positiva és el millor adjectiu que la defineix i apassionada per la tecnologia, també. Porta en el món de la tecnologia orientada al turisme més de 20 anys i viu cada dia com una oportunitat per a aprendre.
Mar Muñoz

CEO, IT Travel Services

Soc una persona molt simple i molt transparent, m’agraden les coses clares. Compromesa amb el meu treball, m’agrada que les coses surtin bé per això li poso molt esforç.
Sol Di Catarina

CEO, Asesoria Tramuntana

Prestació de serveis de neteja i manteniment en embarcacions i xalets
Laura Scalzo

CEO, Smile and Shine

Serveis tècnics d’arquitectura amb capacitat professional per a acompañadr al client des de la concepció fins a la materialització d’aquest.
María León

CEO, Arquitecta

Serveis integrats d’assessorament d’empreses: ajuda a la constitució d’empreses, creació i modificació d’estatuts, serveis de gestió comptabilitat, elaboració de comptes anuals, assessorament i serveis de màrqueting.
Augusto Martínez

CEO, Utusun Solar Community

Assessorament en la transformació cap a la sostenibilitat de l’empresa
Antonia Blanquer

Serveis de consultoria informàtics a empreses i organitzacions, especialitzats en el assessorament i implementació de tecnologia open source per a pimes i autònoms.
Iván Alfaya

CEO, Cyber Notrum

Venda online d’activitats, entrades i experiències turístiques a l’illa
Gerardo Elías

CEO, Tickets4Fun

Estic especialitzat en serveis d’arquitectura i proyect management per a la rehabilitació. Llibre de l’edifici, projectes i direcció d’obres de rehabilitació d’habitatge unifamiliar i habitatge col·lectiu.
Daniel Alonso Briones

CEO, arquitectura.gaps

Soc la persona encarregada de les relacions públiques i comunicació de BELVERA PARTNERS SL. Empresa del sector “travel tech” B2B per a empreses, que aplica els últims avanços de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) al sector dels viatges.
Lorena Palmer Aranda

P.A & Office manager, BELVERA PARTNERS SL

 
Dirigeixo una Consultoria en Lean Construcció (LC) per a empreses del sector de la construcció. Optimització dels processos i millora de la productivitat, proporciono un seguiment i avaluació periòdica dels processos.
Mario García Naveros

CEO, Mario García Naveros

Em dedico a fer treballs audiovisuals per a pel·lícules d’animació, efectes especials o vídeo-jocs, també realitzo serveis de producció audiovisual a empreses o estudis a nivell internacional. Ofereixo serveis de formació per a animacions en projectes audiovisuals.
Juan Miguel Vadell Sastre

CEO, Mario García Naveros

Pots veure el llistat de persones emprenedores que han passat pel coworking en aquest enllaç.

COM HI POTS ACCEDIR ?

Si vols saber si la teva idea o empresa encaixa en el nostre coworking, vols visitar les nostres instal·lacions o vols saber com allotjar-te al Centre Empresarial de Calvià, contacta amb nosaltres per aclarir els teus dubtes o concertar cita omplint el qüestionari demanant més informació.

DOCUMENTACIÓ COWORKING

Share This