Acceleradora de Persones Emprenedores

971 134 613

Acceleradora de persones emprenedores

En què consisteix el programa?

El programa Acceleradora de persones emprenedores té com a objectiu donar-te suport en l’arrencada d’un projecte d’autoocupació, mitjançant el desenvolupament de les teves actituds i competències emprenedores, l’elaboració del model de negoci i un producte mínim viable, i ajudant-te en la recerca de finançament i/o recursos per a la posada en funcionament del teu projecte empresarial.

Qui pot participar en l’Acceleradora?

Cercam quinze persones amb predisposició i potencial per a l’emprenedoria, perquè puguin desenvolupar una actitud emprenedora que els permeti generar projectes d’autoocupació amb propostes d’alt valor afegit.

Què t’oferim?

Un programa de quatre mesos de durada en el qual rebràs formació i coaching. El programa formatiu es divideix en quatre mòduls:

 • Diagnòstic i apoderament de la persona emprenedora, per identificar aquells aspectes en els quals tens coneixements, competències i/o contactes, i reforçar aquelles competències necessàries per emprendre.
 • Model de negoci, perquè generis idees de negoci partint dels teus punts forts i dissenyis els seus models de negoci.
 • Producte mínim viable, perquè dissenyis i validis el PMV de la teva futura empresa.
 • Elaboració de productes i/o serveis de l’empresa per a la recerca de finançament i per a la venda, amb l’objectiu que adquireixis competències a l’àrea de vendes, el treball col·laboratiu i elaboris una presentació per a la recerca de finançament i vendre els teus serveis i/o productes.

A més rebràs sessions de consultoria i coaching, i la possibilitat d’allotjar-te a l’espai coworking Calvià durant la participació al programa.

Quan es realitzarà el programa?

L’Acceleradora de persones emprenedores es realitzarà de setembre a desembre (pendent de concretar horaris).

Més informació i contacte

Si necessites més informació pots telefonar al 971 13 46 13, enviar un correu electrònic a emprendedores@ifoc.es o acudir a l’IFOC a Palmanova (C/ de Diego Salvà Lezaun, 2) en horari de 09.00 a 14.00 hores.

Preinscripció al programa

Per poder participar en el procés de selecció preinscriu-te en aquest enllaç.

  DEMANAR INFORMACIÓ

  Si desitges sol·licitar més informació, emplena aquest formulari i et contestarem tot d’una que sigui possible.

  He llegit i accepto política de privacitat.

  [cf7sr-simple-recaptcha]

  971 134 613

  Share This