CURSOS E-LEARNING

Des de l’IFOC t’acostem la formació a casa. Consulta el catàleg de cursos en línia disponibles per a enguany en l’apartat d’inscripció.

Període d’inscripció: La inscripció d’un curs s’obre 2 mesos abans de l’inici i es tanca uns 15 dies abans que comenci. En el catàleg veuràs els cursos ordenats cronològicament. Per a inscriure’t no fa falta tenir usuari, només cal emplenar un formulari. Si actualment no està oberta la inscripció, s’indica la data en què es permetrà la inscripció. Les dates dels cursos poden sofrir canvis.

Ja estic inscrit i ara què? Una vegada inscrit en el curs, participaràs en la selecció de l’alumnat. La selecció es farà uns 15 dies abans de l’inici del curs entre totes les persones inscrites i t’informarem per correu electrònic del resultat. Hi ha 50 places per curs.

M’han seleccionat per a un curs. Què faig? T’enviarem les claus d’accés per a entrar en la plataforma i així poder començar el curs. Disposaràs d’1 o 2 mesos per a fer-lo. És un curs d’autoformació, on no hi ha un docent especialista, però sí un/a tutor/a per a ajudar-te en el maneig de la plataforma. Si ets apte/a, rebràs el teu certificat en el termini de 2 mesos donis de la finalització del curs.

Estic en situació de reserva, Què significa? Si es donen baixes entre les persones seleccionades, ens posarem en contacte amb les persones en situació de reserva.

Si necessites més informació, telefona al 971 13 46 13, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, o envia un correu a formacioifoc@calvia.com.

INSCRIPCIÓ CURSOS EN LÍNIA

Formalitza la inscripció dels cursos que t’interessis.
OFERTA TOTAL CURSOS
formación presencial

PLATAFORMA EN LÍNIA IFOC

Accedeix al teu curs
Share This