Termini de presentació de sol·licituds d’ajuts fins que s’esgoti el crèdit pressupostari o fins al 30 d’octubre de 2020.

Les subvencions són per a la compra de material sanitari i higiènic, d’equips de protecció individual, senyalització nova i per a la inversió en l’adaptació dels negocis als canvis provocats per la COVID-19.

Consulta els epígrafs de l’IAE de les empreses que poden sol·licitar els ajuts (comerç minorista no essencial, cafeteries i restaurants, serveis de reparació, guarderies, perruqueries i serveis d’estètica, entre altres).

Consulta requisits, conceptes, quantitats i documentació a presentar.

Accés a seu electrònica Consell Insular de Mallorca per sol·licitar l’ajut.

Línies d’ajuts I. Compra de productes sanitaris en compliment dels nous protocols d’higiene i seguretat.

Material de protecció individual (màscares, pantalles facials, gel hidroalcohòlic…), de neteja del local, de cartells de senyalització, la formació en prevenció de riscos o l’obtenció del segell oficial ‘comerç segur’.

II. Inversió necessària per a poder adaptar l’activitat del negoci als nous hàbits de consum i higiene.

Inversions en nous hàbits de consum (Aplicacions de control d’aforament, tauletes, programes de gestió de clients) i higiènics (equips de neteja i desinfecció).

Import màxim: 1.000 euros per persona, independentment de la línia sol·licitada.

Beneficiaris: Autònoms i empreses amb un màxim de 5 treballadors, amb domicili fiscal a l’illa, que desenvolupin activitats afectades per la declaració de l’estat d’alarma.

Termini de presentació i documentació a presentar.

Accés a informació sobre la convocatòria, formulari de sol·licitud i documentació a presentar.

Acceso a sede electrónica    

 

Share This