OBERT EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ PER A PRESENTAR PROJECTES EMPRENEDORS FINS AL 8 D’OCTUBRE
HASTA EL 8 DE OCTUBRE

El programa Connect’Up, amb el seu característic esperit emprenedor, torna, per sisè any consecutiu, amb la intenció de promoure la innovació i atreure el talent balear.

 

Es tracta d’un concurs en el qual col·laboren més de 40 empreses, organismes i administracions públiques, entre elles l’Ajuntament de Calvià.

 

El programa de formació i mentorització es durà a terme entre octubre i desembre. Hi ha tres categories diferents per a participar:

 

START: dirigida a persones que inicien els seus primers projectes empresarials. Projectes en fase inicial o amb empresa constituïda, amb menys de 3 anys com a màxim.

Desenvolupa la teva idea en 2 mesos i guanya 6.000€ 💡 

YOUTH: dirigida a persones estudiants, emprenedores i menors de 26 anys que estiguin considerant iniciar un projecte empresarial.

 El projecte es desenvoluparà exactament en les mateixes condicions que els participants de la categoria START.

SPRINT: dirigida a persones que formen part de l’equip d’una empresa de base tecnològica en fase early stage, és a dir, en l’etapa en què s’estan obtenint les primeres mètriques de mercat, s’està rebent feedback dels primers clients, es realitzen modificacions per garantir la viabilitat del negoci, es té un model de negoci definit però no necessàriament implementat per complet, i es troba en procés de testejar i pivotar.

 Accelera el creixement de la teva start-up i guanya 6.000€ 🚀

Tota la informació del programa aquí

Share This