L’acte de lliurament del premi, consistint en una estada gratuïta d’un any al coworking de l’IFOC, es va celebrar el passat 16 d’octubre a la Fàbrica Ramis d’Inca. Dario Espallargas, gerent de l’IFOC Calvià, va ser l’encarregat de lliurar el diploma acreditatiu del premi.

L’Ajuntament de Calvià, en el marc de les seves polítiques d’incentivació i foment empresarial, col·labora un altre cop en la realització del programa Connect’UP mitjançant la participació en les diferents activitats que es realitzen per impulsar l’emprenedoria i la innovació.

El concurs dóna suport i promociona projectes de persones emprenedores i idees innovadores a les Balears mitjançant activitats de formació, consultoria, networking, promoció i premis als millors projectes i empreses.

Entre els actes principals del programa, cal destacar el lliurament del conjunt de premis que es reparteixen entre les persones finalistes, consistents en viatges, matrícules universitàries i formació gratuïta, estades en centres d’empreses, un portàtil d’alta gamma o 6.000€ en metàl·lic. L’Ajuntament de Calvià col·labora amb un dels premis, consistent en una estada d’un any de durada a l’oficina compartida ubicada a les instal·lacions de l’IFOC a Palmanova.

 

 La empresa que gaudirà de l’allotjament al coworking és CVTDP, una consultoria virtual per a la transformació digital, una assignatura pendent per a moltes pimes. Pau Soberats, graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la UIB i amb el màster de Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial EAE Business School, va rebre el premi de mans de Dario Espallargas, gerent de l’IFOC Calvià.  

  

En l’acte vam poder veure totes les presentacions dels finalistes de la categoria GROW. Finalment, el projecte guanyador va ser Tauló, empresa dirigida per Jaume Bennàssar, un sistema constructiu de fusta per a poder aixecar els elements bàsics d’un edifici. 

 

Vols compartir oficina amb Pau i altres persones emprenedores com tu? Actualment tenim places disponibles. Informa’t i presenta la teva sol·licitud a http://ifoc.es/coworking/

Share This