Les 550 persones autònomes del municipi de Calvià que van aconseguir reservar torn (tràmit 1) el passat 23 de novembre han de realitzar el tràmit 2 (presentació de la sol·licitud de l’ajut).

Quan es realitza?

Pots presentar la sol·licitud de l’ajut a partir de la data/hora que t’han assignat en el tràmit 1 (reserva de torn). Tindràs 72 hores per poder realitzar aquest tràmit.

Les franges horàries s’han assignat a partir del dilluns 30 de novembre a les 9 hores.

On es realitza el tràmit 2?

A la seu electrònica de la CAIB. Aquí tens l’enllaç directe.

Recorda que has d’accedir a partir del dia/franja horària assignat en el tràmit 1.

Quina documentació necessitaré omplir, signar i enviar?

Aquests són els dos documents que hauràs d’adjuntar omplerts en el tràmit 2.

Són dos PDF editables que ja estan disponibles en aquesta pàgina. Et recomanem llegir-los detingudament i començar a omplir-los. A més, tens, en aquesta mateixa pàgina, un Manual de com omplir la declaració responsable a la teva disposició.

El dia assignat per presentar la sol·licitud d’ajudes hauràs d’adjuntar-los OMPLITS I SIGNATS ELECTRÒNICAMENT.

IMPORTANT: PER REALITZAR EL TRÀMIT 2 NECESSITARÀS ALGUNA MENA DE SIGNATURA ELECTRÒNICA PER SIGNAR ELS DOS DOCUMENTS MENCIONATS I LA SOL·LICITUD DE L’AJUT.

En el següent apartat t’ho expliquem.

Com puc accedir al tràmit 2? Aquestes són les dues úniques maneres d’acreditar-se digitalment i poder accedir/realitzar el tràmit:

  • DNI ELECTRÒNIC ACTIVAT
  • CERTIFICAT DIGITAL

La majoria d’autònoms teniu contractats els serveis d’una gestoria i normalment tenen el vostre certificat digital. Podeu contactar amb ells perquè us ajudin a fer el tràmit 2. Si el teniu instal·lat al vostre ordinador, també us recomanem que el realitzeu vosaltres mateixos.

Si voleu realitzar el tràmit directament amb certificat digital però no sabeu com instal·lar-lo, des de l’Ajuntament de Calvià s’ofereix un servei de suport en la tramitació i instal·lació. En aquest enllaç teniu informació sobre els serveis que ofereixen i com contactar.

En el cas de comptar amb aquesta opció, us recomanem optar per l’opció de DNI electrònic. En el cas de no tenir-lo activat, has d’anar a una comissaria de Policia Nacional on expedeixin DNI per poder activar-lo.

AULA DE SUPORT PER AL TRÀMIT 2

L’Ajuntament de Calvià posa en funcionament, i a disposició del col·lectiu d’autònoms de Calvià, un aula de suport per a les persones que no compten amb els mitjans electrònics necessaris per realitzar el tràmit 2.

L’ACCÉS A L’AULA DE SUPORT ÉS ÚNICAMENT PER A AQUELLES PERSONES QUE DISPOSIN DE DNI ELECTRÒNIC ACTIVAT.

Si necessites fer ús d’aquest servei envia’ns un correu electrònic a subvencionesifoc@calvia.com amb la següent informació:

  • A l’Assumpte: “Ajut tràmit 2” .
  • Nom i cognoms del treballador autònom que demana l’ajut
  • Número DNI/NIE
  • Telèfon de contacte
  • Correu electrònic
  • Franja assignada en el tràmit 1 per realitzar el tràmit 2 (dia/hora d’inici i dia/hora final)
  • Declaració responsable OMPLIDA
  • Declaració de veracitat de dades bancàries OMPLIDA DNI electrònic activat. És imprescindible per realitzar el tràmit 2 amb nosaltres (si no el tens, acudeix a una comissaria de Policia Nacional on expedeixin DNI per poder activar-lo)

Amb posterioritat, des de l’IFOC, contactarem amb la persona sol·licitant mitjançant un missatge a l’adreça de correu electrònic facilitada per assignar dia i hora a l’aula de suport.

Share This